Renovera garaget - guide från kompetent hantverkare i Falun

Ett garage kan rymma mycket – allt ifrån bil och gräsklippare till verktyg och urväxta kläder. Det ultimata garaget är välorganiserat och byggt för att kunna användas på ett lätt och strukturerat sätt. Både insida och utsida är viktiga för att garaget ska kunna vara till glädje i många år framöver. Med en erfaren hantverkare kan denna dröm bli verklighet. Oavsett om det är renovering eller nybygge du är ute efter kan du kontakta oss, så ser vi till att förverkliga dina garagedrömmar.

Att renovera sitt garage

Om du ska renovera ditt garage själv behöver du tillgång till rätt verktyg och rätt material. Verktyg och material kan du köpa hos en byggmarknad. Större maskiner som exempelvis bilmaskin eller kompressor kan du hyra hos en maskinfirma. När du ska renovera garaget är det viktigt att du först har en plan för hur renoveringen ska utföras. Att ha en byggplan är viktigt så att man utför rätt arbetsmoment i rätt ordning men också för att hålla den budget som man har satt upp för renoveringen.


När du ska renovera garaget finns det också en del saker som du behöver tänka igenom. Ska du ha ett kallgarage eller ska garaget isoleras. Behöver du sätta in nya fönster och byta ut garagedörren. Kanske du även behöver dra in VVS och elektricitet till garaget. Att renovera ett garage kan bli ett stort projekt och för vissa arbetsmoment så kan det krävas certifierade hantverkare.

Anlita oss hantverkare i Falun för din garagerenovering

Att anlita oss hantverkare i Falun för din garagerenovering gör att du själv slipper grovarbetet och dessutom har professionell hjälp ifall något skulle krångla. Vi tillgodoser alla dina behov och kan med vår mångåriga erfarenhet i bagaget ge råd om vad som passar dig, dina behov och dina förutsättningar bäst. Det kanske bara är några hyllor och förvaringssystem som du vill ha hjälp med att bygga eller så kanske du har ett garage som håller på att rasa samman. Du är välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi kan ge dig information om hur vi kan hjälpa dig med din garagerenovering.

Att tänka på inför en garagerenovering

Det är lätt att garaget blir en uppsamlingsplats för diverse bråte som rensats ut från övriga huset. Se till att börja med att inventera vad du egentligen har i ditt garage och vad du vill ska förvaras där efter renoveringen. Sortera och rensa ut – en del kanske kan bli någon annan till glädje genom inlämning på en lokal second hand-butik, annat får kanske köras direkt till återvinning på återvinningscentralen.


Prata med dina grannar och se om inte de också ska passa på att renovera eller rensa ur garaget


Kanske kan ni göra detta till en gemensam grej och byta saker ni inte längre vill ha med varandra, eller anordna en gemensam loppis? Ska ni köra iväg med skrot till återvinningscentralen kan ni hyra ett släp gemensamt och samordna era turer dit. När allt skrot är bortrensat och du vet vad du vill ha kvar i garaget kan du påbörja din renovering av garaget.

Vi erbjuder dig professionell hantverkshjälp

När du ska utföra en garagerenovering kan du kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt. Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och lämnar förstås garantier på vårt arbete. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning, offert eller för att boka ett platsbesök.