Vårt snickeri i Falun hjälper dig med tillbyggnad

När du ska bygga nytt eller göra en tillbyggnad på din tomt bör du anlita professionella snickare som utför arbetet korrekt och med godkänt material. Vi är ett snickeri i Falun som har yrkesutbildade snickare som kan hjälpa dig med dina byggprojekt.

När man bor i hus har man ofta alltid något byggprojekt i tankarna som ska bidra till att öka trivseln i hemmet. Kanske man vill bygga en carport där man kan ställa bilen under vintrar och regniga dagar eller så kanske man vill utöka husets utrymme med ett uterum. Oavsett vilka planer du har för ditt hus är du välkommen att kontakta oss på Bygg & Inredning i Borlänge som är ett snickeri i Falun. Våra yrkesutbildade snickare kan hjälpa dig med alla former av tillbyggnad, både förankrade tillbyggnader men också fristående tillbyggnader på din tomt.

 

Anlita ett snickeri i Falun för din tillbyggnad

Ska du göra en tillbyggnad på din fastighet eller skapa ett uterum så att familjen kan vistas ute i trädgården även under vår och höst så kan du anlita ett professionellt snickeri i Falun. Vi på Bygg & Inredning i Borlänge kan hjälpa dig med allt inom tillbyggnad som exempelvis då du ska bygga en altan, uterum, ett garage eller ett Attefallshus. Vi kan också åta oss totalentreprenaden för ditt projekt vilket innebär att du överlåter ansvaret för byggprojektet till oss. Då ser vi till att i vår tur endast anlita underleverantörer som har behöriga hantverkare som utför arbetet utifrån rådande branschregler och att projektet blir klart i tid.

 

Bygg ut din fastighet

Har du ett vindsutrymme som står oanvänd eller en källare kan du anlita oss för att inreda din vind eller källare så att du får ett extra rum inne i fastigheten. Efter att vi har isolerat väggar och tak, satt upp nya väggar och lagt nytt golv, målat eller tapetserat och dragit in elektricitet kan du påbörja möbleringen av ditt nya rum. När du gör en tillbyggnad på eller i din befintliga fastighet har du möjlighet att använda ROT-avdrag som gör att du kan få ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på din faktura så du slipper ligga ute med pengar.

 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Bygg & Inredning i Borlänge är ett snickeri i Falun som utför byggtjänster åt privatpersoner och företag i Dalarna med omnejd. Våra utbildade och erfarna snickare i Falun kan åta sig både större som mindre byggprojekt. Vi är erkänt duktiga på att hålla det vi lovar samtidigt som vi alltid utför arbetet enligt gällande branschregler och med ett förstklassigt resultat. Om du vill få mer information om hur vi kan bistå dig i ditt byggprojekt kan du kontakta oss. Du kan också boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan komma ut och inspektera ditt projekt, lämna rådgivning och lyssna på dina önskemål. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett rättvist pris utan att du förbinder dig för något.