Våra hantverkare bygger ditt drömhus i Falun

Våra hantverkare i Falun är skickliga yrkesmän som klarar av alla typer av snickeriuppdrag. När du ska bygga hus eller göra en tillbyggnad kan du vända dig till oss. Vi kan erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris och självklart lämnar vi även trygga garantier på vårt arbete.

Planerar du att bygga hus eller funderar du på att bygga till ditt befintliga hus? Då bör du vända dig till ett företag som har professionella hantverkare i Falun som har den kompetens som krävs för att utföra arbetet korrekt och enligt gällande branschregler. Genom att anlita yrkesutbildade hantverkare för ditt byggprojekt kan du vara säker på att arbetet utförs med rätt material och med ett förstklassigt resultat. Vi på Bygg & Inredning i Borlänge åtar oss både små som stora uppdrag från privatpersoner och företag. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig förverkliga dina drömmar.

 

Bygga drömhus i Falun

Att bygga hus är ett projekt som kräver samarbete mellan ett flertal olika hantverksgrupper. Oavsett om du väljer ett färdigt modulhus eller om du ska bygga hus från grunden behöver du någon som tar ansvar för hela projektet. Vi kan åta oss totalentreprenaden då du ska bygga hus. Det innebär att vi ser till att endast behöriga hantverkare i Falun utför arbetet och att arbetet utförs enligt gällande branschregler. Vi koordinerar också så att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tillfälle så att det inte tar stopp i projektet. Du får bara en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektet, vilket gör att du sparar betydande med tid.

 

När vi åtar oss totalentreprenaden ser vi till att projektet hela tiden fortlöper enligt plan så att projektet kan avslutas i tid. Vi utför även löpande kvalitetskontroller så att rätt material används och att behöriga hantverkare i Falun anlitas. En annan fördel med att låta oss ta hand om totalentreprenaden är att du bara får en faktura, istället för en faktura från varje företag. Dessutom ser vi till att eventuella ROT-avdrag på 30 % av arbetskostnaderna blir avdraget direkt på fakturan.

 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Behöver du hjälp med tjänster som nybyggnation, tillbyggnad eller ombyggnad kan du vända dig till oss på Bygg & Inredning i Borlänge som är ett snickeri i Falun. Vi har skickliga och mycket erfarna hantverkare i Falun som kan åta sig alla typer av snickeriuppdrag. Vi utför alltid arbetet enligt gällande branschregler och med resultat som gör våra kunder mycket nöjda. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig bygga ditt hus. Du kan också använda dig av formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan diskutera ditt projekt och lämna råd, utan att du förbinder dig för något.