Såhär hittar du en duktig hantverkare med gedigen erfarenhet i Dalarna

När du behöver hjälp med renovering eller nybyggnation är det viktigt att du väljer rätt företag så att du blir nöjd med resultatet. Vi är ett välrenommerat snickeriföretag i Falun med många nöjda kunder som erbjuder snickeriarbeten i Dalarna till konkurrenskraftiga priser.

När du behöver hjälp med renovering eller nybyggnation är det viktigt att du väljer rätt. Det finns många hantverkare i Dalarnas län och ibland kan det kännas övermäktigt att gå igenom alla. Du bör alltid göra en noggrann kontroll av företaget du funderar på att anlita, vilket du kan göra på många olika sätt. Vi har en del tips att ge dig gällande vad du bör tänka på vid anlitande av hantverkare:

  • Kolla upp att företaget har F-skatt och giltigt organisationsnummer
  • Kontrollera företagets certifieringar för att utföra de arbete du behöver
  • Be om referenser från tidigare kunder


Kontrollera företagets erfarenheter

Oavsett om det gäller ett litet eller stort arbete är det viktigt att du kollar upp vilka erfarenheter företaget har. Då menar vi erfarenhet av just den typ av byggnation eller renovering du vill ha utförd. Ett pålitligt bolag tvekar inte att lämna ut referenser från tidigare kunder och du har rätt att fråga om dem. Oftast hittar du även omdömen om företag på nätet.

Många företag lämnar också garanti på sina arbete för att du som kund ska känna dig extra trygg 

Professionella yrkesmän gör allt för att du som kund ska bli nöjd med deras arbete, då du kan tipsa andra om företaget. Vi på Bygg & Inredning i Borlänge ger alla våra kunder en nöjd kund garanti på vårt arbete och sätter alltid kunderna först.

Be om tydlig offert och tidsplan från oss hantverkare i Falun

En duktig hantverkare är noggrann med att ge dig en tydlig offert där du får detaljerad information om vad som kostar vad. Innan arbetet påbörjas är det viktigt att du förstår offerten och att ni skriver ett avtal. Med en tydlig offert kommer inga tråkiga diskussioner uppstå efter slutfört arbete. Om du har speciella önskemål om material är det viktigt att ta upp det innan avtalet skrivs.

Det är också klokt att be om en tidsplan så att du har koll över hur lång tid arbetet kommer att ta

När du anlitar oss får du alltid en detaljerad offert och en tidsplan att gå efter och i kombination med vår garanti behöver du inte oroa dig. Vi har lång erfarenhet av snickeriarbeten så som altanbygge, renoveringar och nybyggnation och vi arbetar i Falun med omnejd.

Kontakta oss!

Om du letar efter professionella hantverkare med gedigen erfarenhet kan du kontakta oss på Bygg & Inredning i Borlänge via kontaktformulären här på hemsidan. Vi erbjuder gratis platsbesök för att kunna planera dina behov. Med våra tips och råd blir det enklare att planera byggprojektet och vi finns med dig från början till slut. Du som letar efter en duktig hantverkare med gedigen erfarenhet i Dalarna behöver därmed inte leta längre.